Aktivitetet e Dites se Rinise ne Malisheve, qe mbahen me 28 shtator

 

REPUBLIKA E KOSOVËS

      KOMUNA E  MALISHEVËS

   Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

                       

 

 

 

NJOFTIM

 

 

Dita e Rinisë do tÑ‘ shënohet më 28 shtator 2010, ndërsa do të zhvillohen këto aktivitete si pas kësaj agjende:

 

1.      Hapja zyrtare e Ditës së Rinisë, në orën 10, 30, tek SHFMU “ Ibrahim Mazreku “.  Program i shkurtër kulturor-artistik.

 

2.      Krosi i rinisë, në orën 11, 00, në afërsi të gjimnazit “ Abdyl Frashëri “.

 

3.      Lojëra në futboll të vogël, në orën 11, 30, në fushën e sportit të SHFMU “ Ibrahim Mazreku “.

 

4.      Volejboll, në orën 11, 30, në sallën e sportit të gjimnazit “ Abdyl Frashëri “,

 

5.      Streetboll, në orën 11, 30, në fushën e sportit të gjimnazit “ Abdyl Frashëri “

 

6.      Aktiviteti humanitar për dhurimin e gjakut, prej orës  11, 00, pranë Parkut të qytetit

 

7.      Orë letrare me nxënësit me nevoja të veçanta,në SHFMU “Ibrahim Mazreku“,në orën 12,00.

 

8.      Marshi rinor, në orën 12,30, nisja nga Qendra e Rinisë.

 

9.      Ekspozitë me fotografi organizohet nga Qendra e Rinisë, në Parkun e Qytetit prej orës 10,00 deri në orën 17,00.

 

10.  Debati me temën “ Plani i Veprimit Rinor Lokal “ parashihet të diskutohet me të rinjtë, por edhe me Asambleistët e moshës më të re ); në orën 13, 00, në Sallën e Asamblesë Komunale.

 

11.  Trashëgimia kulturore e trevës sonë ( prezantim me videobim ); në orën 14, 00, në Sallën e Asamblesë Komunale.

 

12.   Mbjellja e pemës së rinisë në Parkun e qytetit, në orën 15,00.

 

13.  Ekspozitë artistike me artistë të rinj; në Qendrën e rinisë, prej orës 10,00, deri në orën 18, 00.

 

14.  Mbrëmje rinore me Rok grupe dhe grupe tjera muzikore , prej orës 19,00 deri në 24,00, në stacionin e autobusëve.

 

15.  Ndezja e fishekzjarreve në orën 22,00.

 

                                                                                                      Drejtori,

                                                                                                      Mevludin Mazreku

                                                                                                      _______________

 Data: 23.09.2010


    Pamje e lapidarit nga Malisheva